Головне управління Держпродспоживслужби

в Тернопільській області

Телефон гарячої лінії:  

(0352) 52-10-10

Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини


   Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарії є самостійним структурним підрозділом Головного управління Держпродспоживслужби у Тернопільській області.

   Структурними підрозділами Управління є:

  •  Відділ безпечності харчових продуктів;
  •  Відділ державного контролю;
  •  Відділ організації протиепізоотичної роботи.

   Основними завданнями Управління є:
Забезпечення реалізації державної політики у галузі ветеринарної медицини, сферах безпечності та окремих показників якості харчових продуктів, ідентифікації та реєстрації тварин;
   Здійснення відповідно до закону державного ветеринарно-санітарного контролю, державного нагляду (контролю) за здоров’ям та благополуччям тварин, безпечністю та окремими показниками якості харчових продуктів, неїстівних продуктів тваринного походження, репродуктивним матеріалом, племінною справою у тваринництві, біологічними продуктами, патологічним матеріалом, ветеринарними препаратами, субстанціями, кормовими добавками, преміксами, кормами та іншими об’єктами санітарних заходів, застосуванням санітарних та ветеринарно-санітарних заходів щодо охорони в межах компетенції території України від проникнення хвороб тварин з території інших держав або карантинних зон.