Головне управління Держпродспоживслужби
в Тернопільській області
Телефон гарячої лінії:
(0352) 52-10-10
Електронне звернення
Toggle navigation
Головна
Структура
Керівництво
Публічна інформація
Діяльність
Положення управління, відділів
Адміністративні послуги
Нормативно правова база
Уніфіковані акти
Перелік питань для здійснення перевірок
Критерії
Головна >
Критерії
Постанова Кабінету Міністрів України від 27.12.2018 №1164 «Про затвердження критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності у сфері санітарного та епідемічного благополуччя населення та визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю) Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів»