Головне управління Держпродспоживслужби

в Тернопільській області

Телефон гарячої лінії:  

(0352) 52-10-10

В м'ясі курячому механічного обвалювання з Польщі виявили Salmonella


  07/21/2020 Головне управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області доводить до відома про отримання інформаційного повідомлення через систему швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів, від 16 липня 2020 року № 2020.2623-fup 12 стосовно виявлення Salmonella Enterica ser. Enteritidis (presence 25/g) і Enterica ser. Infantis (presence 25/g) в м'ясі курячому механічного обвалювання з Польщі (виробництво: Polskamp S.A., PL 14170610 WE, Duchnow, зберігання: Pago Sp. z o., PL 14321108 WE, Blonie), що експортувалися до країн Європи та України (ПМП «Вінтер» м. Луцьк вул. Лідавська,1; та ТОВ «М’ясний торговий дім» м. Київ, вул. Академіка Білецького, 34).

  Просимо повідомити Головне управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області про виявлення даного товару в обігу (м. Тернопіль, вул. Микулинецька, 20, тел. (0352) 52-10-10).