Головне управління Держпродспоживслужби

в Тернопільській області

Телефон гарячої лінії:  

(0352) 52-10-10

В Головному управлінні Держпродспоживслужби в Тернопільській області відбулася підсумкова нарада з керівниками структурних підрозділів


   14 лютого 2018 року в Головному управлінні Держпродспоживслужби в Тернопільській області відбулася розширена нарада з керівниками районних управлінь та структурних підрозділів, на якій підбили підсумки роботи за минулий рік та обговорили плани роботи на перший квартал 2018 року.

  Під час наради було розглянуто низку питань щодо проведеної роботи у сфері державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства, ветеринарної медицини та безпечності харчових продуктів, фітосанітарної безпеки, проведення моніторингових досліджень, реорганізаційних та кадрових питань тощо.

  Начальник управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Олександр Дністрян проаналізував виконання протиепізоотичних заходів, проведення ідентифікації і реєстрації тварин.

  Також, було обговорено питання щодо інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення щодо заходів із профілактики сказу, АЧС тощо.

  Начальник управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Нінель Цяпа зазначила, що епідемічна ситуація на території області протягом минулого року залишалась стабільною. Було зареєстровано 7 спалахів гострої кишкової інфекції. Окрім того, були окреслені шляхи профілактики інфекційних захворювань, таких як: кір, вірусний гепатит А, ботулізм.

   Начальник управління фітосанітарної безпеки Віталій Панькевич охарактеризував стан реалізації державної політики у сфері карантину та захисту рослин, контролю в сфері насінництва та розсадництва за звітний період, а також роботу відділу фітосанітарного контролю на кордоні, зокрема, в системі «Єдиного вікна».

   Окрім того, на нараді обговорили нагальні виробничі питання що стосувалися роботи управління організаційно-господарського забезпечення, відділу правового забезпечення, контролю виконання доручень.

 Підбиваючи підсумки начальник ГУ Держпродспоживслужби в Тернопільській області Василь Хомінець дав ряд доручень щодо покращення роботи Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства, районних управлінь, наповнення кадрового потенціалу тощо.