Головне управління Держпродспоживслужби

в Тернопільській області

Телефон гарячої лінії:  

(0352) 52-10-10

В Головному управлінні Держпродспоживслужби Тернопільщини підбили підсумки діяльності за 9 місяців цього року


   «Про підсумки роботи Головного Управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області за 9 місяців 2019 року та завдання на IV квартал» обговорили на нараді начальника з керівниками структурних підрозділів.

  Про виконання плану заходів державного контролю (нагляду),  в тому числі результатів державного моніторингу та лабораторних досліджень, в галузі безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини та шляхи удосконалення роботи в частині виявлення та вилучення з обігу небезпечних та фальсифікованих харчових продуктів доповів начальник Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Олександр Дністрян.

   Про стан впровадження на території Тернопільської області Єдиного державного реєстру ветеринарних документів та стан проведення ідентифікації та реєстрації тварин за 9 місяців 2019 року. Епізоотична ситуація в Тернопільській області. Виписка ветеринарних документів через Єдиний державний реєстр ветеринарних документів, розповів начальник відділу організації протиепізоотичної роботи Володимир Марків.      

 Директор Тернопільської регіональної державної лабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Олег Васильків підсумував результати діяльності Тернопільської регіональної державної лабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів за 9 місяців 2019 року.

  Говорили і  про діяльність Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства та виконання плану моніторингу середовища життєдіяльності. Підсумували роботу Управління фітосанітарної безпеки.

 У своєму виступі начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області Василь Хомінець наголосив на важливості постійного контролю санітарно-епідеміологічного благополуччя населення, на питанні безпечності харчування в закладах дошкільної та шкільної освіти. Адже, у зв’язку зі змінами в законодавстві, посилюється контроль над якістю дитячого харчування. Не менш важливим залишається питання роботи лабораторій ветсанекспертизи на риках, а також боротьба зі стихійною торгівлею в районах.