Головне управління Держпродспоживслужби

в Тернопільській області

Телефон гарячої лінії:  

(0352) 52-10-10

Представників ресторанного бізнесу запрошують на навчання по системі харчової безпеки


  07/13/2020

Відповідно до закону «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» з 20 вересня 2017 року в Україні набули чинності норми, що передбачають запровадження системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР) для потужностей, які провадять діяльність з харчовими продуктами, у складі яких є неперероблені інгредієнти тваринного походження.

  Компанія  «ПРОФІ   КЛАБ»  за підтримки  громадської організації «РЕСТОРАННА  ГІЛЬДІЯ» (Київська обл., Києво-Святошинський р-н, с.Святопетрівське, вул. Шевченка,8) 22 липня 2020 року проводитиме  1-денне практичне заняття по системі харчової безпеки в ресторанному бізнесі за адресою: м.Тернопіль, вул. Чумацька,1.

Контактна особа Директор ГО «Ресторанна Гільдія»

Михайлов Богдан Володимирович (097-337-95-78).

ONLINE-РЕЄСТРАЦІЯ за посиланням: https://docs.google.com/forms/u/4/d/e/1FAIpQLSdoMDYNcDJimhCrA2P53UcrzaE-zebGcZMylMxQ8kuNr16ygg/viewform


ПРОГРАМА ПРАКТИКУМУ "Система HACCP для HoReCa"
1-ий блок:
— Причини, процедура і етапи впровадження HACCP.
— Актуальне законодавство України по HACCP та повноваження ДПСС
— Відповідальність за порушення норм НАССР
— Програми-передумови, нюанси їх розробки і прописаний
— Уніфікована форма акта перевірки - короткий інструктаж по проходженню перевірок
— Застосування HACCP у всіх процесах, які проходить продукт в закладах ресторанного господарства.
2-ий блок:
— Розробка і всі етапи впровадження системи ХАССП на прикладі кафе/ресторану
— Розробка документації для системи харчової безпеки в закладі ресторанного господарства
— Практичні приклади заповнення документації згідно системи ХАССП і поради з ведення поточних журналів
— Основні проблеми та поширені помилки при впровадженні системи ХАССП в ресторанному бізнесі.
— Причини зниження ефективності системи HACCP
— Відповіді на запитання учасників

Програма доповнена блоком «Робота ресторану в умовах пандемії»
Додаткова інформація
— Кількість учасників: від 12 до 25 осіб в групі (на період карантину кількість знижена згідно рекомендацій МОЗ)
— Можливість готівкового/безготівкового розрахунку
— Передоплата 30%, решта суми - в день практикума
— тільки висококваліфіковані та практикуючі лектори (сертифіковані аудитори по системі ХАССП)
— роздавальні (друковані) матеріали для кожного учасника: шаблон пакет документів для розробки і впровадження системи ХАССП
— електронні матеріали для кожного учасника: нормативні та допоміжні документи з харчової безпеки
— іменний сертифікат для кожного учасника
Вартість участі - 1800грн. (при реєстрації 3-х і більше осіб знижка 10%)