Головне управління Держпродспоживслужби

в Тернопільській області

Телефон гарячої лінії:  

(0352) 52-10-10

Представники Дежпродспоживслужби Тернопільщини провели робочу нараду з суб’єктами господарювання, що займаються переробкою, зберіганням та реалізацією м’ясної продукції


 Начальник Тернопільського міського управління Іван Гавришків провів нараду спільно з начальником   Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області Олександром Дністряном, за участі начальника Тернопільської міської лікарні ветеринарної медицини та суб’єктами господарювання, що займаються переробкою, зберіганням та реалізацією м’ясної продукції щодо виконання листа Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів та листа Шевченківської окружної прокуратури міста Києва щодо м’ясної продукції, яка за лабораторними дослідженнями не відповідає встановленим вимогам  якості та безпечності

В ході зустрічі обговорили ряд питань щодо дотримання Закону України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, ветеринарну медицину та благополуччя тварин», а також інших нормативно – правових актів, беручи до уваги результати  лабораторних досліджень м’ясної продукції  Державного науково – дослідного інституту з лабораторної діагностики та ветеринарно – санітарної експертизи, а також надано вичерпні відповіді на запитання, які вході обговорення виникали у суб’єктів господарювання.

За результатами проведеної наради суб’єкти господарювання надали письмові відповіді щодо надходження м’ясної продукції, яка зазначена в листі Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів №11.2.1.-4/9025 від 29.10.2021 року.