Головне управління Держпродспоживслужби

в Тернопільській області

Телефон гарячої лінії:  

(0352) 52-10-10

Представники Держпродспоживслужби разом з науковцями обговорили стан та перспективи харчової науки та промисловості


  Начальник ГУ Держпродспоживслужби в Тернопільській області Василь Хомінець та начальник Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини ГУ ДПСС Олександр Дністрян взяли участь у 4 Міжнародній науково-технічній конференції "Стан та перспективи харчової науки та промисловості", яка проходить у ТНТУ ім. Івана Пулюя. 
 Василь Хомінець привітав учасників конференції, розповів про те, що сьогодні важливо велику увагу потрібно приділяти перевірці харчових продуктів на якість та безпечність, а також висловив бажання про співпрацю з даним навчальним закладом, що дасть можливість в майбутньому більш ширше пропагувати попит на безпечну і якісну їжу.

  Начальник Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини ГУ ДПСС Олександр Дністрян розповів про законодавчо-врегульовані критерії вимог щодо безпечності продукції, про систему НАССР, яка сьогодні впроваджена на великих підприємствах-експортерах та запроваджується на усіх підприємствах, які працюють галузі харчової промисловості.