Головне управління Держпродспоживслужби

в Тернопільській області

Телефон гарячої лінії:  

(0352) 52-10-10

Представники Держпродспоживслужби продовжують здійснювати моніторингові обстеження підконтрольних об’єктів на предмет дотримання карантинних вимог


 Станом на 13 вересня:

  • перевірено 34527 суб’єктів (об’єктів) господарювання;
  • виявлено 6574 порушення;
  • складено 995 адміністративних протоколів;
  • надано 6361 припис, пропозицію.

За період з 06 по 12 вересня цього року представники Держпродспоживслужби Тернопільщини здійснили 966 моніторингових обстежень суб’єктів господарювання, порушення виявили на 204 об’єктах. До порушників застосовувалися відповідні заходи реагування, зокрема: надали 204 приписи, рекомендації та пропозиції щодо усунення порушень, а також склали 5 протоколів за ст. 42 КУпАП.  

     Зокрема, обстежили такі об’єкти:

  • 141 заклад громадського харчування;
  • 367 об’єктів торгівлі продовольчими товарами - складено 3 протоколи;
  • 253 об’єкти торгівлі непродовольчою групою товарів - складено 1 протокол;
  • 205 інших закладів, в т.ч агропродовольчі ринки, ТРЦ, перукарні, навчальні заклади, АЗС, вокзали, аптеки тощо – складено 1 протокол в перукарні.      

В ході проведення моніторингових обстежень, представники Держпродспоживслужби проводять бесіди щодо профілактики коронавірусної хвороби та необхідності виконання доручень Прем’єр-міністра України, вимог постанов Кабінету Міністрів України та Головного державного санітарного лікаря України з усіма працівниками та власниками об’єктів.