Головне управління Держпродспоживслужби

в Тернопільській області

Телефон гарячої лінії:  

(0352) 52-10-10

За 2 з половиною місяці фахівці Тернопільської державної регіональної лабораторії не допустили до реалізації понад 1 тонну продуктів харчування


 Працівники Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини регулярно перевіряють якість продуктів харчування.

 З початку цього року фахівці Тернопільської державної регіональної лабораторії Держпродспоживслужби не допустили до реалізації на ринки області 1329 кілограмів м’ясо-молочної та рибної продукції, свіжих овочів та фруктів.

Зокрема, при проведенні досліджень лабораторії, які діють на санкціонованих ринках виявили продукти, які заборонили до реалізації після проведених досліджень. А саме:

  • м’ясо і субпродукти – 456 кг.;
  • молоко і молочні продукти – 293 кг.;
  • риба – 25 кг.;
  • овочі і фрукти – 384 кг.;
  • продукти промислового виготовлення (молочні та ковбасні вироби) – 159 кг.;
  • інші (крупи, цукор, тощо) – 12 кг.;
  • яйце куряче – 12 шт.

Держпродспоживслужба закликає тернополян та жителів області свідомо ставитися до придбавання продуктів харчування, зокрема м'яса та м'ясних виробів, риби, молочної продукції, свіжих овочів та фруктів.