Головне управління Держпродспоживслужби

в Тернопільській області

Телефон гарячої лінії:  

(0352) 52-10-10

"Європейська система якості продуктів харчування повинна бути впроваджена на кожному підприємстві області, незалежно від його місце розташування чи спеціалізації", - Василь Хомінець


 Начальник ГУ Держпродспоживслужби в Тернопільській області Василь Хомінець побував у Шумському районі. Разом з начальником Управління фіто санітарної безпеки Віталієм Панькевичем оглянули виробничі потужності ПП «Мікоген», яке спеціалізується з вирощення міцелярій.
Підприємство з 2008 року перебуває під контролем фітосанітарної служби і за цей час не було виявлено жодних порушень відповідних правил, керівники підприємства постійно здають продукцію на дослідження в Тернопільську обласну фітосанітарну лабораторію. Лише від початку цього року ми видали їм 102 фітосанітарних сертифікати. - зазначив Віталій Панькевич. - Приємно, що у цьому ж районі працює підприємство, яке займається вирощенням печериці на промисловому рівні, тут також дотримані всі фітосанітарні правила, температурні режими та санітарно-гігієнічні норми.

  Під час зустрічі з головою районної державної адміністрації Юрієм Головатюком та головою районної ради Тарасом Корцем Василь Хомінець обговорив питання безпеки харчових продуктів, розвиток харчової промисловості в районі, а також брак кадрового потенціалу.
«ГУ Держпродспоживслужби в Тернопільській області оголосило конкурс на заміщення вакантних посад, зокрема, ми шукаємо людину в управління фітосанітарної безпеки, яка працюватиме в Шумському районі. У майбутньому будуть проведені конкурси і на інші посади, то ж сподіваюся що ми зможемо працевлаштувати молодь – зазначив Василь Петрович.

  Під час наради з колективом управління Держпродспоживслужби в Шумського районі йшлося і про реорганізацію Служби, виконання поставлених завдань, а також велике навантаження через не укомплектованість штату.