Головне управління Держпродспоживслужби

в Тернопільській області

Телефон гарячої лінії:  

(0352) 52-10-10

Держпродпоживслужба повідомляє про нові випадки виявлення сальмонели у польській курятині


   Головне управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області доводить до відома про отримання інформаційних повідомлень системи RASFF :

  - від 22 травня 2020 року № 2020.1666-fur 9 стосовно виявлення Salmonella Enterica ser. Enteritidis (presence 25/G) в заморожених продуктах птахівництва, що експортувалися з Польщі (slaughterhouse – Cedrob S.A., PL 14023901 WE, Ujazdówek, Ciechanów; cutting plant – Zaklady Miesne «Czaplicki» Sp. z o.o., PL 14134304 WE, Mlawa; producer – Zakład Przetwórstwa Drobiu s. c., Czerwiensk) до Болгарії (отримувач: Universal Foods Ltd, BG130411058, Sofia) та України (отримувач: ТОВ «ВІРТУС ТРЕЙД», вул. Святотроїцька, 73/1, кв. 215, м. Черкаси, 18000);

  - від 27 травня 2020 року № 2020.2045-fup 1 стосовно виявлення Salmonella Enterica ser. Enteritidis (presence 25/G) в охолодженому м’ясі птиці з Польщі (виробництво: Zaklady Miesne «Czaplicki» Sp. z o.o., PL 14134304 WE, Mlawa;) до Словакії (зберігання: LIDL Slovenska republika v.o.s., Zaborsk; роздрібний продавець: LIDL Slovenska republika v.o.s. - premises, Liptovský Mikulás) та України (отримувач: ТОВ "УКРРИБА ЛТД", вул. Городоцька, 355 Г, м. Львів, 79040).

   Просимо повідомити  Головне управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області про виявлення даного товару в обігу (м. Тернопіль, вул. Микулинецька, 20, тел. (0352) 52-10-10).