Головне управління Держпродспоживслужби

в Тернопільській області

Телефон гарячої лінії:  

(0352) 52-10-10

70% споживачів морозива є діти, тому контроль за його виробництвом має бути в рази більшим, - Василь Хомінець


  Начальник ГУ Держпродспоживслужби Василь Хомінець та в.о. начальника Держпродспоживслужби в м. Тернополі Богдан Мазуренко провели робочу зустріч з керівником ТОВ «Галичина-Ласунка» Мирославом Біликом. Під час якої, підсумували виробництво морозива у цьому сезоні, обговорили питання експорту вафельної продукції, дотримання технології виробництва, санітарний стан підприємства, моніторинг запровадженої тут системи НАССР.
  Морозиво на цьому виробництві виготовляють лише в літній сезон, тому з 1 вересня працівники проводять ремонт, промивку та модернізацію виробничих потужностей. Вафельні стаканчики випікають постійно, підприємство не лише використовує їх для власних цілей, а й реалізовує за кордон.
  За словами директора ТОВ «Галичина-Ласунка» Мирослава Білика, морозиво на цьому підприємстві виготовляють з 1990 року, до цього це було приміщення м`ясо-комбінату, однак науково-технічний прогрес не стоїть на місці, тому доводиться йти в ногу з часом, розширювати асортимент і закуповувати нові лінії.
  Василь Хомінець зазначив, що підприємство, яке виготовляє продукцію, що відноситься що високого ступеня ризику несе вдвічі більше відповідальності. Адже, основний споживач морозива - то діти, тому якість і безпека продуктів повинна бути основними пріоритетами на підприємстві.